FCB - Slovan Ostrava 3:5 (1:4)

09.04.2012 10:52

Branky: Oborná, Trojanová, Bizonová 

Sestava: Bečicová, Kocurová, Pašková, Patschková, Mrázková, Bodková, Kociánová, Cibulková, Volková, Václavíková, Šímová, Herdová, Oborná, Hrubá, Trojanová, Bizonová 

Dnešní zápas se mi nehodnotí moc dobře. Vstoupili jsme do zápasu špatně. Upozorňoval jsem holky na to, že jsou tam dva kluci, kteří budem rychlostně na tom velice dobře. Holky si to ale nevzaly k srdci a po dvaceti minutách jsme prohrávali 0:3. Vázla nám kombinace. Holky se neuměly najít na hřišti. Dělaly zbytečné chyby. A jakoby se bály zakončit - vystřelit. Vůbec jsme neprověřili brankářku hostujícího týmu. V druhém poločase se hra malinko zlepšila, ale stále nám chybělo zakončení a hlavně nám chyběla chuť po vítězství. Tu měl soupeř větší. Doufám, že se z takového zápasu poučíme a ještě více zabereme. Musíme se zase zvednout a zkusit prodat naši hru, kterou myslím umíme. Chce to trénovat, trénovat a trénovat.

Z opačného soudku: Holky užijte si zbytek prázdnin a doufám, že nám v pondělí neuschnete a v úterý a ve středu se uvidíme. Těším se:)