Halový turnaj v Opavě - 5.místo

11.03.2012 21:28

 

Základní skupina:

 

Baník - SFC Opava        4:3  Lacková, Oborná, Drozdová, Kepáková

Baník - Hněvošice          1:2  Oborná

Baník - Slavkov              4:0  Hrubá, 3x Lacková

Baník - Hradec n/Mor.    0:3

 

o 5 místo

 

Baník - Slavia Opava        3:0  Lacková, Oborná, Hrubá

 

Hodnocení turnaje:

Zajížděli jsme na turnaj do Opavy, kde se objevilo 9 týmů z Opavska a mladší žákyně FCB. Byl to vlastně pro nás jediný turnaj v této kategorii. Měli jsme připraveno více turnajů, ale počasí si letos s námi zahrávalo a díky povětrnostním podmínkám jsme museli řadu turnajů zrušit.

Turnaj začal dobře porazili jsme kluky z SFC, kteří byli i o dva roky mladší a hráli krásný a kombinační fotbal.  Poté nás nějak opustilo štěstí a hlavně holkám ze sálovek odešla fotbalovost. Nešlo je na hřišti vůbec poznat. Nevím, zda to bylo způsobeno tím, že část týmu měla jarní prázdniny nebo tím, že holky nebyly vyhrané a vlastně to byl jejich první turnaj v letošním roce a vlastně i poslední. Prohráli jsme s týmem Hněvošic (pozdější finalista) a poté se ukázalo, že to byl důvod, proč jsme nepostoupili ze základní skupiny. Ve třetím zápase jsme narazili na tým Slavkova, který jsme porazili po zlepšeném výkonu 4:0. Hattrickem se blýskla Sára Lacková. Kdybychom v posledním zápase skupiny zvítězily, postupujeme z prvního místa, ale díky porážce jsme skončili nakonec třetí a hráli jsme o páté místo se Slavií Opava. V tomto zápase se holky už zase našly a předváděly pohledný kombinační fotbal, který vedl k vítezství 3:0 a ke konečnému pátému místu.

Myslím si, že holky měly navíc, ale nedokázaly to prodat. Postupně se dostávaly do tempa a začaly předvádět to, co po nich chceme. A v neposlední řadě se začaly zase svými výkony a fotbalem bavit.

Turnaje se zúčastnily: Lucie Adámíková, Tereza Lacuchová, Klára Peterková, Sára Lacková, Adéla Oborná, Martina Turková, Michaela Doubková, Magdaléna Porwolová, Marie Hrubá, Natálie Varyšová, Lucie Kepáková, Nikola Drozdová